Businessintelligence_bubbles.pngAz XT szakértőinek adattárház és üzleti intelligencia tapasztalatai 15-20 évre tekintenek vissza. Ezen tapasztalatok sikeres projektek megvalósítása. A projektek tapasztalat annak megvalósítási pillanatban alkalmazható a területen alkalmazható HW/SW technológiai innováció határidőre és minőségben megvalósítható használatára épített megoldás kivitelezése volt. A sikeres kivitelezés kulcsa a projekt lehetőségein belül a megfelelő megvalósítási módszertan és szakmai innováció volt.

Ezen technológiai és megvalósítási innovációk közel 20 éves evolúcióját tapasztalva az XT rendelkezik ennek adatbázis, DW/BI specializált és HW specializált technológiák ismereteivel.

Az XT szakértői már 5 éve magas szintű szakértelmet és sikeres referenciákkal bővítették tapasztalataikat ami a dedikált (engineered systems) rendszereket illeti. 

Az XT az adatbázis kezelőtől a dedikált rendszereken keresztül a legkorszerűbb DW/BI dedikált eszközök szakértelmével rendelkezik és a mai követelményeknek megfelelő szervezeti/vállalati adattárház gyors és minőségi kivitelezésében biztosít szolgáltatásokat.

Az adatvagyon robbanás, a nem strukturált adatok elemzése tovább léptette a terület követelményeit és ennek úttörőjeként az XT gyakorlati tapasztalatokkal bővítette portfolióját ami BIGDATA megoldásokat, R Enterprise környezetet valamint a hálózati adatok analitikai megoldásait (Google analyticsTwitter analyticsFacebokk analytics), amik egy új korszakot jelentenek az adattárházak és üzleti intelligencia területén.